Nejnovější recenze ze sekce Lezecké doplňky
Doporučuji
genialni popruh pro top rope solo
- Obal je super, krasne pokryje mačky
- Ja do toho davam Black Diamond nerezove
- Super padne do batohu alebo sa da upevnit aj na bok batohu
- Ked sa daju mačky hrotami k sebe, nevadi ani sietovany vrch obalu. Dokonca to vidím jako benefit, pretože to aspon dobre vetrá, alebo odtečie voda z rozpusteneho snehu .
- v Obalu nosím mačky na velkost boty 43 a zmestia sa
- myslím že nemám nič negativne
Už niekolkokrát som tento obal doporučil a budem doporučovat aj naďalej
same palce
- Minimalistické a fungují
- Snadné zapínání
- batoh je lehký
- papírově velký objem
- stahovací popruhy
- materiál vyžaduje slušné zacházení
- velký objem se dosáhne tím, že se nezapne zip
Solidnější konstrukci má můj starý batoh Singing Rock ROPE bag, tehhle bude i menší.
+ čekala jsem, že na fólii bude v místech, kde byla složená, víc "prasklin" nebo že vrstva, která odráží světlo a teplo, bude popraskaná, ale po vyndání z balíčku tyto problémy nepozoruji
- dobře drží na cepínu
- součástí ochrany před ostřím zobáku je zde i ochran před hranami a ostřím lopatky
- pokud jej na hrot dáte pořádně, tak z něj jde sundat velim těžce, ale zato jej neztratíte
- mohla by zde být nějaká pojišťovací gumička nebo šňůrka v těch otvorech co zde jsou, přidal jsem si vlastní
Grivel RUBBER POINT PROTECTOR
Přidáno: 13. srpna 2024
(naposledy upraveno 13. srpna 2024)
Zakoupeno v Singing Rock Outlet
Tato koncovka značky Grivel, na cepínu Grive AirTech Evo prostě nedrží a pořád spadává. Nebýt toho že jsem si ji opatřil gumičkou, tak jsem ji již dávno ztratil, ale ni tak neplní účel, protože na místo toho, aby držela na hrotu, tak mě často jen visí na mnou přidané gumičce.
- vřele doporučuji veliká spokojenost
velice dobrá pomůcka pro uložení pomocného materiálu
- Lehky
- Funkcni
- Pomer cena/vykon
- Trochu se mota, kdyz ho rovna nepotrebijete (k ocku jsem pridal jeste gumu, aby bylo mozne ho "sbalit").
- Ocko na pridrzeni spis male ("na tri prsty"), ale nevadilo by mi, kdyby tam nebylo vubec.
Pouzivam na lezeni na stromy. Za tuto cenu maximalni spokojenost.
Y&Y Vertical Clip Up
Přidáno: 1. srpna 2024
(naposledy upraveno 1. srpna 2024)
Zakoupeno v HUDYsport a.s.
- Praktické řešení k dioptrickým brýlím
- Rychle se opotřebuje a je nutné vyměnit.
- Focela drahé
- Hydrofobni
- Dva způsoby nakládání
- Robustní zipy
- Spousta přihrádek
- Dobrý materiál
- Pohodlné na celodenní nošení
Nechtěl jsem kupovat zajíce v pytli a tak po shlédnutí videa na youtube s kompletním popisem tohoto batohu jsem se rozhodl pro něj. Co je psáno, to je dáno. Uvnitř spousta místa, úchytek, kapes. Po dvou dnech na zádech a 40km+ se nosí opravdu pohodlně, jsem s ním velmi spokojený.
- Dobry napad na vicedelky
- Karabinka, ktera se ma zacvaknout za poutka lezacek je moc mala a to je fakt skoda -budu muset vymyslet nejake alternativni reseni.
Na to, ze karabinka na poutko je malinka na to poutko vzadu na lezacce a lezec si bude muset vymyslet jine reseni, tak je produkt dost predrazeny. Take vypada, ze ta karabinka je z plastu, coz neni zrovna moc vhodny material. I kdyz mozna dobre, brzy se zlomi/upadne a vymenim za vetsi a pevnou :) Jinak produktove super, jen spatne zpracovani