Nejnovější recenze ze sekce Lezecké doplňky
- Malý a lehký na skladování
- po zarolování hrdla a zacvaknutí přezky se stejně po nějaké době sám otevře
Celkově spokojený díky nízké ceně
- dvě velikosti
- ?
povedený
- v podstate vse, od vzhledu az po funkcnost
- kapsicka na doklady je prilis mala, chtelo by to vetsi nebo jednu vetsi kapsicku navic
super batoh s akoratni velikosti, vejde se do nej vse co ma
- Akorát velikost na malou lékárnu, dobré vnitřní uspořádání
- Pod poutkem na opasek je suchý zip, takže drhne o opasek a zatrhává ho
Za svou cenu je to pořád dobrá koupě
- Přesně sedí na uvedený typ maček.
- Možná až dost volného prostoru po vložení maček, ale zase se může přidat i další vybavení.
Je kam dát mačky s ostrýma hrotama.
- hroty vydrží hodně - doporučuji
hroty jsou si koupil víceméně do budoucna - až se mi opotřebí původní hroty na cepínech. Určitě se to vyplatí v poměru cen/výkon.
- délka
perfekt
Dobrý výrobek. Spokojenost.
na tom není co zkazit
- kompaktní balení, nesmrdí, dobře se vstřebává, ruce nezůstanou mastné
doporučuji,
- opravdu pomáhá
Doporučuji
- lehká
- osma je podle mne NEJ jistítko, blbovzdorné a univerzální
- barva
v pohodě
Dobrý kartáč na čistění chytů. Vyšší cena.
- i když vypadá malý vleze do něj vše
- kapsička na doklady
- system zavírání
- velikost plachty
- chybí uši na boku pro přenášení v otevřené stavu
Skvělý batoh, ve kterém lze přenést vše potřebné k lezení, přes naše obavy zde v pohodě vlzelo lano včetně sedaku i bot prostě vše. Jediné co nám scházelo u stěny byly uši, za které by šlo abtoh přenášet v otevřeném stavu.
- Vychytaná spona
- Dvě poutka
- Vnitřní dělení
- Není nepromokavá
Fajnová věc. Díky sponě na opasek tvořené v celé ploše suchým zipem a v dolní části ještě pojištěné patentem se lékárnička dá umístit na popruhy různé šíře. Přitom dobře drží a dá se sundat a nandat bez nutnosti rozpojení popruhu/pásku. Kromě pružného obinadla jsem do ní nacpal, myslím, dostatečnou výbavu pro pěší turistiku v našem podnebném pásmu.
spokojenost
Yate bivakovací ALU fólie stříbrná
Přidáno: 23. července 2015
(naposledy upraveno 23. července 2015)
Zakoupeno v Hanibal
Nemohu hodnotit tento produkt pro jeho puvodni ucel. Ja to pouzivam v lete jako venkovni folii pred okna, pred skla, aby se nerozpalila od slunce. Pro tento ucel to funguje naprosto perfektne, skla zustavaji studena a dovnitr dale do mistnosti nepronika teplo. Zevnitr je pres to dokonce mirne videt ven.
pro jednu osobu dostačující na celou výbavu (lano,úvazek, karabiny a další materiál).
- rychlé sbalení lana, zdá se kvalitní provedení, vejde se lano i ostatní potřebnosti (sedák, voda, lezačky, presa atd)
pěkně provedený, praktický vak na lano, zdá se, že by mohl vydržet.
Zobrazuji 241 - 260 ze 330 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...17 Další »