Nejnovější recenze ze sekce Lezecké doplňky
Čekal jsem že bude tvrdší, nicméně i tak je pro mé účely naprosto dostačující.
dobrá cena a kvalita
- Dobrý tvar
Ok
- funguje
spolehlivost a cena
- přírodní materiál
- příjemný pocit z dotyku při cvičení
- lano mohlo být trochu delší
Dobrá cvičební pomůcka z příjemného materiálu.
- velikost, design, vnitřní kapsička na drobnosti, velké postranní kapsy, dobrá cena
- chybí poutka na karabiny, velký zip
Prostorný batoh na lano a ostatní horolezecké pomůcky, který se dá nosit jak na zádech tak také v jedné ruce, za rozumnou cenu. Po stranách má dvě otevřené, průdušné kapsy. Uvnitř naleznete dostatečně velkou plachtu na lano se 4 oky a malou kapsičku na drobnosti se zipem. Má pěkný design a je pohodlný. Postrádá úchyty na karabiny (expresky) a má poněkud větší zip než jsem zvyklý, avšak je obousměrný. V pohodě se mi do něj vešlo lano, lezečky, sedák, oblečení a pár drobností.
- lehký
- pevný
- menší rozměry, některé mačky se nemusí vejít
Dobré pouzdro - spíše vhodné pro automatické mačky, poloautomatické a zvláště "obyčejné" mačky s umělohmotnou špičkou a zadkem se nejspíš nevejdou.
- Dobrá kvalita i tuhost
Dobrá kvalita i tuhost. jsem spokojený
- Dobrá kvalita výrobku
- je dost měkké
- kvalitní materiál - syntetická tkanina
Dříve jsem mačky nosíval v batohu zabalené v kusu staré látky, jindy jsem je přivazoval do poutek přímo na batoh nebo krosnu. Ale ani jedno řešení nebylo dobré, dokonce jsem se o ně zranil. Pořídil jsem si pak tenhle vak a teď už nosím mačky zabalené uvnitř batohu a nasazuji si je až na zledovatělých plochách a hřebenech.
Zobrazuji 321 - 330 ze 330 recenzí « Předchozí 1...13 14 15 16 [ 17 ]